NK 2022 persoonlijk

Op zondag 10-04-2022 werden de halve finales en finales van het NK persoonlijk gespeeld van alle klassen in Maasbree. Voor de Kuiters kwamen René Ververgaard en Ger aan den Boom in actie.

René mocht meedoen in de ereklasse na het afhaken van titelverdediger Rob Geelen uit Neer. René moest in de halve finale aantreden tegen Onno van Knippenberg uit Neer. René begon ongelukkig aan de wedstrijd waardoor hij direct al op achterstand kwam. Halverwege de partij kwam René enigszins terug maar enkele missers op de ring maakte dat hij kansloos met 30-18 verloor. Onno Zou later ook de finale winnen. In de wedstrijd voor de derde plaats was René te sterk voor Jan Saris uit Hegelsom.

Ger aan den Boom had zich in de derde klasse voor de halve finales geplaatst. Ze begon sterk aan haar partij tegen Jan Haex uit Stramproy en kwam direct op voorsprong. Maar daarna ging het helemaal mis met Ger en lukte niets meer waardoor ze de winst aan haar tegenstander moest laten. In de wedstrijd voor de derde plaats tegen Huub Heijmans uit Stramproy was het wedstrijdbeeld hetzelfde als de eerste wedstrijd. Een sterk begin werd helaas niet tot het einde volgehouden. Hierdoor eindigt Ger als 4de.